Ιστορική μέρα η σημερινή...

Είναι προφανές ότι είναι μόνο η αρχή! Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ζούμε σε ιστορικές εποχές και είναι επιβεβλημένο γία όσους ακόμα πιστεύουν ότι νομοτελειακά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα, πρέπει να το ξανασκεφθούν μεσω διαφορετικής οπτικής γωνίας, έτσι ώστε να λάβουν υπόψη όλες τις πιθανές μεταβλητές. 
Ασφαλώς και χρειάζεται ψυχραιμία και ειδικά σήμερα στους Έλληνες που ζουν στην Βρετανία, καθώς θα πρεπει να λαμβάνουν υπόψη ότι τα πράγματα μπορεί να πάνε πολύ  χειρότερα. Ζούμε σε μια εποχή που οι κυβερνήσεις είναι ανίκανες να λύσουν σημαντικά προβλήματα, και αυτά γίνονται οχήματα για τους λαϊκιστές -ή καλύτερα οχλοκράτες- πολιτικούς, ένθεν και ένθεν. Το BREXIT είναι μήνυμα - καταπέλτης για την Ευρώπη, πολιτική ήττα της Γερμανίας του Σόιμπλε, ξεσκέπασμα των ψευδοευρωπαίων, υποστηρικτών..
 Η Ευρώπη ξέχασε για ποιό λόγο δημιουργήθηκε καθώς στην πορεία έχασε τον δρόμο της, αφού έχει πάψει από πολύ καιρό να είναι η Ευρώπη των λαών, της δημοκρατίας, της εργασίας και της ανάπτυξης...Η αρχιτεκτονική της Ευρώπης έχει δομικό πρόβλημα. Το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι εάν η Γερμανία έχει διάθεση να αλλάξει και μαζί της και η αρχιτεκτονική σε μια ομοσπονδία ή τουλάχιστον σε συνομοσπονδία. Διαφορετικά, θα διαλυθεί και μοιραία θα επακολουθήσουν άσχημες εξελίξεις, αντίθετες με την σταθερότητα και την ευημερία των προηγούμενων 60 ετών..

Σχόλια

ΔΕΚΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ BLOG

ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ....

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Αντίφαση – Αντιφάσεις - Αντιφατικότητα

O αφελληνισμός των Ελλήνων ( Τι απέγινε το περοβόλι?)

Ασκήσεις ισορροπιών

GREEK MARKET FTSE ASE LARGE CAP 25

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΚΡΑΤΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

Disclaimer:

Information, opinions and analysis contained herein are based on sources believed to be reliable, but no representation, expressed or implied, is made as to its accuracy, completeness or correctness. The opinions contained herein reflect our current judgment and are subject to change without notice. We accept no liability for any losses arising from an investor’s reliance on or use of this report. This report is for information purposes only, and is neither a solicitation to buy nor an offer to sell securities.